26 Ocak 2020 Pazar

Aşk Merdiveni Kışlık Örgü Modeli Yapılışı Video Anlatımlı

Kışlık örgülerinizde kullanabileceğiniz aşk merdiveni örgü modeli yapılışı. Yeni bir örneği daha öğrenmeye var mısınız?

Kadınlar evlerinde örgü yapmayı çok sever. Örgü işi yaparak kendilerini mutlu ederler. Kadınların günlük hayatta severek yaptığı hobilerden bir tanesi örgü işidir. Örgü iplerinden çeşitli renk ve modellerde yelekler, hırkalar, kazaklar, atkılar, bereler yapıyorlar. İşledikleri bu örgüleri sevdiklerine, hediye ederek, kalıcı bir anı bırakmış oluyorlar. Örgünün çeşitleri, ip ve işlenen modele göre değişiklik gösteriyor. Düz örgü, haroşe örgü, Selanik örgü modelleri kadınlar tarafından en çok tercih edilen modellerdir. Bu örgü çeşitlerinden, farklı modellerde giyecek örgüler örüyorlar.

Bluzlar Her Zaman Tercih Ediliyor

Kışlık örgüler içinde bluz modelleri oldukça dikkat çekiyor. Hanımlar kendileri ve sevdikleri için değişik modellerde bluz örüyor. Son zamanlarda en çok tercih edilen kapüşonlu bluzlar. Hem spor, hem şık bir hava katıyor. İstenilen renk ve modelde sizlerde kendinize örebilirsiniz. Kışlık buzların yani sora baharlık ve yazlık bluz modeli bulunuyor. İp yapısını yazlık ve ince modelde seçerseniz, yaz ve bahar ayında rahatlıkla kullanırsınız. Yazlık bluz modelleri, sık örgü yerine, aralıklı geniş örgüler örülerek elde edilir. Örümcek modeli, file modeli yazlık için idealdir. Çeşitli boncuk, kurdele ve pullarla süsleyebilirsiniz. Yaz için kullanılan bu bluzlar, havanıza hava katacak. Sezonun moda yaz renklerinden tercih edebilirsiniz. Türkuaz mavisi, şu yeşili, şeker pembesi ve beyaz yaz aylarının en vazgeçilmez renkleridir. Dilediğiniz renk ve modelde bu örgülerden yapabilirsiniz.

Aşk Merdiveni Örgü Modeli Yapılışı




Making love ladder knitting model that you can use in your winter knitting. Are you interested in learning a new example?

Women love knitting at home. They make themselves happy by doing knitting work. One of the hobbies that women love in daily life is knitting. They make vests, cardigans, sweaters, scarves, berets in various colors and models from knitting threads. They leave a lasting moment by gifting them to their loved ones. The types of knitting vary according to the yarn and the model being processed. Flat knitting, crochet knitting and Thessaloniki knitting models are the most preferred models by women. From these types of knitting, they knit clothes that will wear in different models.

Paylaşım amaçlı kışlıkAlıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder