26 Ocak 2020 Pazar

Anlatımlı Kibar Küçük Delikli Örgü Yelek ve Şal Modeli Yapılışı

Görünümü kibar küçük delikli örgü modeli ile yelek ve şallar örebilirsiniz. Yazlık örgülerinize kullanacağınız bu delikli örgü modeli çok yakışacak.


Örgüler dünyasının en sevilen kibar modelini ele alıyoruz. Arzunuza göre seçeceğiniz iki çeşit renk ile çalışacağımız bu örgü modelinde dekoratif desenler nasıl yapılır kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Şiş işi örgüler sayesinde farklı farklı şık modeller elde edersiniz. Bunların başında bebek örgüleri ve battaniyeleri, yelek modelleri ve şal modelleri en önde yer almaktadır.

Bu yılın en gözde modellerinden biri olan bu modelin bulunduğu anlatımlı örgüler videomuzda siz de youtube de bulabilirsiniz. Çocukluğumuzda annelerimize, anneannelerimize ve babaannelerimize borçlu olduğumuz birbirinden güzel ürünlerin günümüze uygun modern halini yaratmak sıra bizde. Bu sayede hem eski adetlerimize sahip çıkacak hem de hiç bir zaman modanın dışına çıkmayacaksınız.

İyi Örgüler

We consider the most beloved polite model of the world of braids. You can easily learn how to make decorative patterns in this knitting pattern, which we will work with two kinds of colors you choose according to your desire. Thanks to the knitting needles, you will get different stylish models. First of all, baby knits and blankets, vest models and shawl models are at the forefront.

You can also find youtube in our narrated braid video, which is one of the most popular models of this year. It is our turn to create the modern version of the beautiful products that we owe to our mothers, grandmothers and grandmothers in our childhood. In this way, you will both protect our old customs and you will never be out of fashion.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder