15 Mayıs 2014 Perşembe

Anlatımlı tığ işi bebek battaniyesi yapılışı

tığ işi diğer bir değişle sepet örgü tekniği ile örülmüş bir tığ işi bebek battaniyesi modelini tanıtacağım.Bu güzel bebek battaniyesi yapılışını tam olarak anlatamasam da daha önce örgü bebek battaniyesi yapmış olan bayanlar bu güzel bebek battaniyesini çıkarabileceklerini umuyorum. Beyaz iplikle örülmüş ve kenarlarına tatlı bir kahve köpüğü iple dönülmüş gerçekten bebekler için mükemmel bir örgü battaniye modeli yavrularınız sıcacık pamuk gibi bir battaniyeye sarılacaklar.



Kolay Bebek Battaniyesi Yapılışı Anlatımı


Tekrar belirteyim ki çok fazla detaya sahip değilim bebek battaniyemiz hakkında ama olabildiğince detaylı olarak resimlendirdim.Resimleri takip ederek bebek battaniyesi yapımı hakkında fikir sahibi olabileceksiniz.



Resimde de gördüğünüz gibi örgümüzü belirtmiş olduğumuz kirli beyaz krem renki ipimiz ile örüyoruz. Tığ işi bebek battaniyemizin kenarları için açık kahve köpüğü bir ip kullanıyoruz.



Eklemiş olduğum fotoğrafta da görüldüğü gibi 9 numaralı bir tığ bu örgümüzü örmekte yardımcı olacaktır. Sizlere bu örgünün nasıl yapıldığını öğrenerek başka makalelerimde mutlaka bilgi vereceğim.



Bebek battaniyemizin kenar kısmına örgümüzü nasıl birleştirebileceğimizi gösteren bir fotoğraf ekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder